ticketscript beveiligingsrichtlijn

Jouw privacy

Jouw privacy is belangrijk en wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jouw persoonlijke data privé blijft. Je kan hier meer lezen over ons privacybeleid.

Betrouwbare betalingsproces

ticketscript maakt gebruik van Europa’s grootste betaalservice, Adyen, om al onze transacties te verwerken. Adyen is volledig PCI-compliant. Je kan hier meer lezen over Adyen’s certificaten. ticketscript slaat geen credit card gegevens op. Verder is ticketscript onafhankelijk getest door Trust Guard om de PCI-ASV naleving te verzekeren.

Onze organisatie

Bij ticketscript nemen we onze verantwoordelijkheid als werkgever en daarom ook ons personeel erg serieus. Alle werknemers zijn onderworpen aan een strikt rekuteringsproces, waarbij referenties, opleiding en personeel controles zijn inbegrepen. Alle werknemers zijn verplicht om schriftelijke bevestiging van hun rol en verantwoordelijkheden met betrekking tot gebruiksgegevens en privacy te verstrekken.

Incident response

De veiligheid van ons platform is essentieel voor ons bedrijf. ticketscript heeft 24 uurs bewaking en waarschuwingen opgezet om de veiligheid van ons platform te behouden. Als er ooit een breuk wordt gedetecteerd, hebben we een proces om deze te rapporteren, corrigeren en af te sluiten.

Bij ticketscript hanteren we het beleid van responsible disclosure.

Onze hosting

ticketscript gebruikt Amazon Web Services, Sentia en Denit om onze hosting te verschaffen. De internationale providers voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Je kan hier meer lezen over AWS veiligheid, hier over Sentia en hier over Denit.

Research & publicatie

Heb je een kwetsbaarheid ontdekt? Laat het ons als eerste weten! Zo waakzaam als we zijn, kunnen we altijd iets over het hoofd zien. Neem contact met ons op door te mailen naar security@ticketscript.com of bel naar +31 (0)20 528 90 68 om enige bevindingen te rapporteren.